Così, se volete dare un tocco di colore alla vostra tavola, o stupire i vostri commensali ottenendo il massimo risultato con il minimo impegno, questa ricetta fa per voi!
I am almost ashamed to post a recipe so easy, but as you know, my recipes are more hints and tips that a real cookbook.
So, if you want to give a touch of color on your table, or to impress your guests, getting the maximum results with minimum effort, this recipe is for you!
-Patate viola
-Olio di semi per friggere
Ingredients
-purple potatoes
- fry oil
Procedimento
Fate scaldare abbondante olio in un pentolino.
Procedure
Heat up a lot of oil in a saucepan.
Intanto sbucciate le patate e tagliatele a rondelle. L'unica accortezza di questa ricetta è fare le rondelle molto sottili; più saranno sottili e più le patatine saranno croccanti.
Meanwhile, peel the potatoes and cut into slices. The only care of this recipe is to make very thin washers, more will be thinner and the chips are crisp.
Quando l'olio sarà caldo, immergete le patatine e fate cuocere pochi secondi.
Scolatele ed eliminate l'olio in eccesso con la carta assorbente.
Salate e servite.
When the oil is hot, dip the fries and cook a few seconds.
Drain and remove excess oil with paper towels.
Season with salt and serve.
Buon Appetito!
Qui c'è da sbavare. Solo tanto da sbavare. :P
RispondiEliminaihihih :P
Elimina